Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

29. april 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre!

Vil sende Eder en lille Søndagshilsen, da jeg ikke havde Brevet tillukket. I Morgen er det ikke ren Luft hos os, som vi siger, jeg tror næppe at vi er her næste Søndag; men vi vil håbe at det er foreløbig - Parole. Og hvor­hen, ja det må og kan jeg ikke sige; men I kan vel tænke det. Nu må I ikke blive ængstelige. Gud har bevaret os alle hertil, han holder også nok sin hånd over os der. Så skal jeg igen hilse mangen gang fra den gamle, og jeg skulde sige det samme, som jeg selv har sagt, at også der kan man blive bevaret.

Og så måtte I ikke sende mere på Gefr. Baumanns Adr; men direkt til Fru Major Beerbohm - Bromberg - Hoffmannsstr. 2. Men det har I vel også gjort, så meget jeg ved. Han fortalte, at den sidste Pakke var gået gennem Kontrol­len i Berlin, men at alt ellers var vel og godt. Ja ellers alt vel, har i dag sendt mine Vintersager af, det vil vel vare en 14 dage, før det kommer. Mange kærlige Hilsner sender Eders Peter.                                                   

Oprettet: 02-04-2011 20:29:36 | Rettet: 05-07-2014 20:18:24