Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

1. maj 1917, Feldbach (Feldburg)

< Forrige Næste >
Feldbach (Feldburg)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

                                                                                                                                                        Kære Forældre!

Tak for Eders Pakke igår.

Vi er sunde og raske, allesammen. Vil blot meddele, at jeg for 10 Minutter siden har forladt Feldb. for sidste gang. Regt. Staben og Batl. er allerede denne Nat borte. Jeg skal blive her til i Eftermiddag, og instruere den ny Regt. Stab. Den ny Regt. Kommandør takkede mig og gav mig 3 M.

Hvor det nu går hen, ja det kan vi ikke sige. - De første 8 dage blir vi i nærheden af Mühlhausen.          Ellers alt vel, mere når jeg har tid.   Med Hilsen til alle

Eders Peter

Oprettet: 02-04-2011 20:32:00 | Rettet: 05-07-2014 20:18:25