Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

24. maj 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

                      Kære Forældre !

Tak for Eders Brev igår og for en pakke. Jeg har det godt, er sund og rask. Mor skrev, at hun havde slet ikke hørt fra Spandau. Ja lille Mor det er nu min skyld. Feldv.s Mor har sendt mig et Brev, som jeg har tabt. Jeg skulde hilse mangen gang fra hende, og hun har sendt, eller Feldv. har givet mig Pengene. Jeg forlangte 30 han mente, det var for lidt. Ja ellers går det nogenlunde, og det må man aldrig laste. Jeg håber vi kommer snart ud af denne Hjørne igen.

Ikke mere idag, slutter med mange kærlige Hilsener, har ikke mere tid.

Eders Peter.

Nu igen min adr. som bagpå ingen Feldpost No

Oprettet: 03-04-2011 10:12:01 | Rettet: 05-07-2014 20:18:34