Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

26. maj 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Blot en lille Hilsen idag, jeg læste Brevet igennem igår Aften en gang til, som jeg havde fået fra Eder, mens jeg var på vej til Gefægtstanden. Og da kom jeg til at se, at jeg havde forglemt at svare Far på hans Brev. Sagerne står sådan, jeg har skrevet der til Konen, at Pengene vilde blive hende tilskikket på denne Adr, da der tog en på orlov, nu kom han jo ikke på orlov ham fra Marne; men han har skrevet hans Far, at han skulde sende Pen­gene på denne afsendte adr.  Og det har han gjort, Konen har skrevet, at hun har modtaget Pengene. Altså til Jakob Clasen - Marne - deich, Schl. Holstein "30 M."   *) Ellers alt vel, et herligt vejr, kunde man have været hjemme hos Eder nu i Pindsen.

Ikke mere idag, slutter med mange kærlige Hilsener fra Eders Peter.

 

 

Note

(Pengene vedr. silke, som det fremgår af brev af 23.4.17)
Oprettet: 03-04-2011 10:18:03 | Rettet: 05-07-2014 20:18:38