Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

28. maj 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

     Kære Forældre!

Pindsen er forbi hos os, skønt vi mærkede ikke meget til den; men jeg er sund og rask og har det godt efter for­holdene. Jeg fik slet ingen Breve igår hverken fra Eder eller fra min Trine; men I må jo så oft vænte, nu der kommer vel desto mere idag. Jeg skrev dog, at jeg skulde ikke til Gefægtstanden igår; men måtte holde Søndag« Det gjorde jeg også, en Vogn og en Underoffz. tog Sagerne med, og hele Krittet er gået tabt undervejs, enten har han tabt det, eller de har stjålet ham det fra Vognen. Så nu var festen stor, og ingen anden kan natyrlig, Peter skal altid med, og ingen anden må nu bringe dem og de Sager derhen, skønt det jo også kunde passere mig. Til alt Lykke var der kun et Brev fra Majoren, der gik tabt, og det ved han ikke, ellers havde han straks sat den arme Underoffz. i Komp.  Ja man har så meget, man skal passe på. Nu mange kærlige Hilsener sender

Eders Peter.

Oprettet: 03-04-2011 10:20:37 | Rettet: 05-07-2014 20:18:39