Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

16. juli 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min lille Trinelil!

Tak for dit Brev igår, og et i dag. Jeg har snart ingen tid til at skrive i Aften, da det allerede er sent. Fik også et Brev hjemme fra i dag, og de skrev om din plan at bo der inde. De synes vel også helt godt om det. Så skriver du om at jeg har forstået dig, angående Passet. Ja du, der har jeg forstået dig helt forkert. Om det kan jeg ikke sige noget endnu, da jeg helt bestemt tror på det, som jeg sagde da jeg var hjemme. Nu skal vi se om jeg får ret.

Så angående Uffes Brev. Du ved dog at jeg sagde at jeg havde skrevet et Brev til ham. Og to eller tre dage derefter et Kort. Nu har jeg tænkt over, og jeg så efter hans Adr. igen, bare jeg ikke har skrevet 444 i stedet for 477 det kommer mig egentlig for, spørg hjemme om der er kommen en tilbage igen. Ellers kan jeg ikke forstå det.

Ja ellers har jeg ikke meget idag, jeg har nu brækket mit Blyandt tre gange. Vænter nu efter vore Billeder fra Skær­bæk .

Mange kærlige Hilsner og tanker sender dig din Peter.

Oprettet: 03-04-2011 17:58:57 | Rettet: 05-07-2014 20:18:55