Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

8. juli 1917, Laon

< Forrige Næste >
Laon
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min lille Trinelil!

Havde væntet et Brev idag; men du har vel ingen tid haft. Jeg vilde også have skrevet igår; men så fik jeg heller ingen tid til det. Så nu får du først et rigtig Brev - når jeg har fået et fra dig imorgen.

Jeg fik et Brev hjemmefra idag, men temmelig gammelt. Du jeg har tænkt på, det er sært, at de aldrig har skrevet til mig angående Oles Gård. Men kanske de tænker, at nu skal vi først selv komme til bestemmelse over det. Mor skrev idag, at de havde været i Toftlund, og hun vilde have købt en hel del ting til os, da vi jo dog skulde have både det ene og det andet, og at hun altid spekulerede på det; men nu vilde hun prøve det i Ribe. Du hvad er det ?  Ja du kan godt lee af mig; men du ved da, at jeg ikke interesserer mig meget for de ting, eller ret­tere har gjort det, jeg er ved at komme lidt mere op for det nu siden jeg er blevet gift. Jeg tænkte aldrig at det havde kommen for mig; men man blir jo også ældre og fornuftigere - Tak for tilbydelsen fra Gården i Have. Ja, havde jeg været hjemme havde jeg lyst nok til den; men vi skal jo nu vænte og den tid kommer jo også nok.

Mor fortalte også, at Anna af Onkel Jørns nok også snart skulde forloves. Og at hun var glad ved at det ikke var sådan hos os. At jeg kanske var kommen med en Pige oppe fra T. mente hun. Og Kirstine Lastein er også bleven forlovet, det går rask væk derhjemme. Ja vi har jo også holdt Bryllup, så vi er jo også med.

Nu sender jeg dig en hel del sager hen. Vil du så ikke sende et Kort - hvis du har - til Chr. Olsen, Skærbæk, Hermine Konow, Zollenspitzer, Bez. Hamburg.

Så har jeg sendt to små Pakker af til dig, jeg vil dog ikke have at du skal sige, det begynder godt, at jeg ikke sørger for min lille Kone. Nu mange kærlige Hilsener og Tanker fra din lille Mand.

Oprettet: 03-04-2011 17:30:19 | Rettet: 05-07-2014 20:18:47