Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

14. august 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min lille Musse!

Har intet Brev fået fra dig idag; men jeg lovede dig jo et Brev igen idag. Alt er ved det gamle. Jeg var i Kino i Aftes, og nu er kl. bleven 11, men alligevel skal du have en lille

Hilsen. Sender imorgen to Pakker af til dig, en lille med en Tavle Chocolade, som jeg har købt af en, en fin spise Chocolade er det, den skal du nu selv have. Så sender jeg alle de leere Karton hjem, som jeg får sendt med Pærer, de bliver  jo ikke helt billige, men det er da bedre end slet intet at have. Du kan da se jeg tænker lidt på Eder derhjemme også med de ting. Sukkeren kan jeg ikke sende endnu i de dage, da spærret ikke er ophævet endnu; men alt er indpakket, så du kan snart vænte det.

Vil du snart flytte ind til Åbling, eller er du ikke rede til det endnu?   vil den gamle nok af med dig nu?

Ja ikke mere i Aften, slutter med mange kærlige Hilsener

og kærlige Tanker, din egen

Peter

Oprettet: 04-04-2011 10:24:47 | Rettet: 05-07-2014 20:19:05