Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

20. september 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min kære Trinelil!

Som jeg lovede igår, vil jeg sende dig idag igen en Hilsen. Jeg er kommen helt i udorden med alt dette Skriveri, men nu skal jeg nok indhænte det tabte igen. I dag har jeg været i en stor Sæbe og Parfyme Fabrik efter alle slags Toilettmidler til Herrerne. Sæbe er der nu ikke noget at få af andet end Krigs-Sæbe, og så kan man lige så godt vaske sig i vand og Sand. Jeg har også en lille Pakke til dig, som jeg sender af imorgen sammen med dette Brev. Det er nu ikke meget. Hør, har du fået den store Pakke med Pærer ?   Du skriver om, at Signe har det ene, at Pigen er syg, det er ikke så let for hende. Ja, lille du, jeg kan nok huske, du gik og bøvlede i det. Jeg tænkte på det hver dag, og det var mig slet ikke ret. Nej Musse, det vil de vi da ikke håbe, at du skulde gøre så meget arbejde igen. Du er nu ikke skabt til så meget arbejde. Og derfor siger jeg det jo også så tit. Trine lad det meget være, og jeg tror også nok, du hører efter mig nu, ikke ? Så var Pedder Madsen her i Eftermiddag, og han har i længe gået og hørt på en Melodie, jeg har fløjtet af og til - nemlig. Ja nu kender jeg ikke begyndelsen, men omtrent."Sidder i Stuen og vænter på Far" Kan du ikke sende os den ?  Du ved vist nok, hvad det er for en. Jeg har jo en lille Sangbog, men deri er den ikke.

Ja ellers har jeg ikke noget i Aften, jeg kan ikke finde på noget i Aften.

Slutter derfor med mange kærlige Hilsner og Tanker fra din egen kære Peterlil

I dag er Majoren bleven Oberstleutn.

Oprettet: 04-04-2011 16:19:04 | Rettet: 05-07-2014 20:19:27