Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

21. september 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære    Forældre!

Tak for Pakkerne igår og for Brevet. Det var udmærket med sådan en lille  lage. Det kan vi godt have af og til. Hils også Trine og sig hende Tak for Kagerne, jeg får ikke tid i Aften at skrive til Eder bægge steder, da vi har Kasse­opgør i Aften, Henningsen og jeg. Vi havde for nogle dage siden, som jeg kanske har skrevet, en lille fallit. Hele vor Sending kom først om Aftenen og kunde på denne måde ikke komme ud til Agenterne. Altså hvis I har brug for 900 gamle Aviser, er de billige at få. For os er det en tab på 50 M; men nu altid på           ,     og det er overvunden. Idag har jeg sendt 700 Mark af til Cøln. Så vilde jeg gærne, om du Far vilde købe mig en Raseerapparat, den vi fik i Rusland har vi brækket to tand på, og nu er Barberen gået bort herfra, så nu skal vi selv til det igen. Så hvis du kan købe en i Skærbæk med en 6 - 8 Knive til, vilde jeg gærne have det. Ellers er alt ved det gamle her. Majoren er igår bleven Oberstleutn. Så nu er det Fru Oberstleutn. i stedet for.

Så slutter jeg i Aften med mange kærlige Hilsner fra

Eders taknæmlige Peter.

I skrev, at Peter ikke var kommen endnu, han var vist snappet. Det drømte jeg netop Natten før jeg fik Brevet, at han var bleven nappet.

 

Oprettet: 04-04-2011 16:21:45 | Rettet: 05-07-2014 20:19:28