Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

24. september 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

  Min egen Trinelil!

Tak for dit Brev idag, det er da godt du er kommen hjem igen, det har jeg længst mærket, at jeg så får mere Post. Du får ikke noget langt Brev i Aften, da jeg skal koge, eller varme Kaffe til Konov og mig. Konov ligger i Sengen, han har Tand­pine. Du spørger eller skriver, hvor mon vi da skal komme til at bo, når vi flytter fra Åbling. Ja det er jo ikke nemt at sige. Jeg har siden Far skrev om W. Gård i Spandet gået og spekuleret på det så længe jeg har fået rigtig Lyst til den; men da jeg hverken ved det ene eller andet om den, er det jo foreløbig kun Luftplaner - Havde du lyst til at bo der Musse - ellers hjælper det jo ikke meget, at jeg køber den, og du ikke vil med mig. - Jeg har nu spurgt lidt ud om den ved Far; men du skal ellers ikke fortælle noget om det til dem. Men jeg tror nok, at de var med på det - tror du ikke ? - Hvad Befolkningen i Spandet angår kan man jo ikke sige meget, da det jo før Krigen var mest gamle, og de er dog snart borte. Og hvorledes det ser ud inde, ved jeg heller ikke, da jeg aldrig har været inde derhenne.

Ja ikke mere i Aften, slutter med mange kærlige Hilsner og

Tanker fra din egen Peterlil.

Oprettet: 04-04-2011 16:26:42 | Rettet: 05-07-2014 20:19:30