Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

24. september 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Blot en lille Hilsen i Aften, og tak for pakkerne med Knep-kage, og med en rigtig kage. I skriver stadig om Regn der­hjemme fra, her har vi stadig tør vejr. Hver dag når jeg kommer fra min Posttur er både min Cykle og mig selv.  I længe har vi ikke fået Regn her. I skrev, eller Mor engang for nogen tid siden om W. Gård i Spandet, hvad er det bleven til ? Eller er det først efter Krigen, at Far kan få den. Hvor stor er den ?  og hvor meget forlanger de for den ? Kan han sælge den, eller er det Regeringen?

Konov ligger i Aften i Sengen, han har Tandpine, og jeg skal nu selv koge Kaffe i Aften, det er en bøvl.

Slutter for i Aften med mange kærlige Hilsner fra

Eders taknæmlige Peter.

 

Oprettet: 04-04-2011 16:28:45 | Rettet: 05-07-2014 20:19:30