Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

26. september 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre!

Tak for Eders Brev og pakke idag. Fik også en pakke fra Signe, så nu er vi ovenpå igen. Det er da godt, du er kommen hjem igen, lille Mor, jeg havde angst for, at de skulde snappe dig, men nu det er jo gået godt. Tak for alle Hilsnerne der­ovrefra. Det er vist også bedre for Olle og Madsen, at de får et lille  holdsted.

Jeg har haft travlt idag med at skaffe Kister bort. Tre store Læs var der - jeg har heller ikke glemt Eder. Jeg har sendt en Kiste af idag igen. Det er nu egentlig Konov, der har pak­ket og plukket dem, da jeg ingen tid har haft i sidste tid -I kan jo selv sige Tak for dem. Det er Æbler og Kvitter - ken­der I dem, det er til at koge hen, vi havde dem også på Fyn. Jeg har skrevet Trine, at Mor og hende ordentlig skulde se efter i Kogebogen, da jeg ved, hvorledes de smager, så jeg skal nok sige besked, når jeg kommer hjem. Det er omtrent en 100 p -ialt. Så nu får I ikke mere.

Jeg havde regnet med at være hjemme omkring ved den 10. - 15. men nu har den gamle fået 8 dage længere, så det forskyder sig et par dage. Det er jo ikke let at sige bestemt, da han jo blot har sagt, såsnart han kommer, kan jeg rejse. Jeg har fået et Brev fra Johannes Petersen fra Hygum igår, han vilde også gerne have Tobak, jeg har sendt et halvt Pund af idag. Han vil regne af med Trine, så hun kommer nok til at stille Regninger ud til alle mine Kunder. Nu koster sådan en lille Pakke 90 P. til en Mark, så det løber sammen, men Forretnin­gen går helt godt. Jeg har også sendt min Trinelil et par Mark idag. -

Ellers alt vel, slutter med mange kærlige Hilsner fra

Eders taknæmlige Peter.

Oprettet: 04-04-2011 16:30:36 | Rettet: 05-07-2014 20:19:31