Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

29. september 1917, Cessieres

< Forrige Næste >
Cessieres
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min kære Trinelil!

Tak for dit Brev idag. Jeg lovede jo i mit lille Brev, at jeg vilde skrive igen i Aften. Jeg har nu ikke meget lyst til det, da jeg skal tidlig op imorgen, skønt det er Søn­dag. Men så kan jeg fortælle dig lidt imorgen Aften igen. Mor har nok haft en hel del med sig derovre fra, sådan er det, når man har god forbindelse allevegne.

Mor hun skrev om Sukker, ja jeg kan bare ingen få endnu, det blir vist alt brugt i de store Marmoladefabrikker. Men så skal jeg sende desto mere, når jeg først får noget. Ja nu har vi snart nået Okt. nu er det bare om, hvornår han sender mig afsted den gamle. Det vil vist ikke vare længe, da hun jo ikke har meget i Huset nu efter at have været så længe borte. Slutter med mange kærlige Hilsner og Tanker

fra din egen kære Peterlil.

 

Oprettet: 04-04-2011 16:32:54 | Rettet: 05-07-2014 20:19:32