Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

2. januar 1918, Grandlup

< Forrige Næste >
Grandlup
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Min Trinelil!

Mange tak for dit Brev idag.

Du har nok haft mange fremmede, det var kedelig, at det just kom den dag, hvor du selv skulde i Byen, og så da du stod alene uden Pige. Om det kan vænte så længe til jeg kommer hjem med dåben. Ja Musse, det skal du forstå, jeg vilde jo gærne hjem dertil; men kanske det er rettere, vi lader hende døbe nu. Jeg kan nok forstå, at du har været lidt angst, da lille drille var syg. Så du skal selv vide det. Du jeg er så søvnig i Aften, så jeg kan snart ikke se mere. Jeg har været på en lang Cykletur, og så gik min Cykle i stykker, og Peter kunde løbe 13 Kilom. tilfods. Jeg har købt mig et par lange Støvler, til 65 Mark, og nu kunde jeg sælge dem for 100. men det lønner sig nok ikke. Til dig har jeg ingen fået endnu. Alt skal komme ved lejlighed, så træffer man det bedst.

Nu ikke mere, slutter med mange kærlige Hilsener og tanker til I to kære

Eders Peter.

Oprettet: 05-04-2011 17:38:31 | Rettet: 05-07-2014 20:20:28