Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

9. maj 1918, Saint du Nord (måske ved Canal du Nord)

< Forrige Næste >
Saint du Nord (måske ved Canal du Nord)
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

  Kære Forældre!

Tak for to Pakker i dag - nu er vi oven på det igen - nu kan vi nok holde ud en tid igen. I Dag var Hindenburg så her, og godt er det - nu har de arme Folk da lidt ro igen. Han kom 3 gange her forbi mit Vindue, men vi kender ham jo nu, så det er jo kun som et andet Menneske for os. Hvad han sagde, ja som altid - og et og det samme.

I dag er det Himmelfartdag, jeg har fået nyt Tøj i går Aften, og nu var det sådan et herligt Vejr i morgen. Solen skinnede, og Fuglene sang, da jeg tog afsted, det var rigtig Søndag. Ja her hviler vi os rigtig ud, her kan man rigtig pleje sig. Mangen en, som var i Komp., er falden helt sammen her.  Det er jo hel­ler ikke så sært, at komme ud af dette Liv der ude og så med et under de hjemlige forhold, Ja Gud ske lov og Tak, at man har så god en plads.

Jeg kom til at tænke på i går, jeg har sendt Kaffe af til Åblings i Skærbæk - mon de ikke har fået Pakken - vil I ikke spørge?

Ellers er alt ved det gamle. I Aften bager Konow Pandekager, så det er en stor dag i dag.

Ja nu mange kærlige Hilsner og Tanker sender Eder Eders Taknæmlige Peter.

Kan jeg snart komme hjem og tynde Roer ud - ? Men kun akkordarbejde -

 

Oprettet: 08-04-2011 15:46:38 | Rettet: 04-03-2012 21:48:59