Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

7. juni 1918, Hartennes-et-Taux

< Forrige Næste >
Hartennes-et-Taux
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre !

Blot en lille Hilsen i Aften. Jeg er lige kommen tilbage fra Regt. og det er bleven sent. Kl. er 12, men I skal dog have en lille Hilsen. Jeg har det rigtig godt, vi ligger nu i ro og kommer enten i morgen eller overmorgen længre tilbage. Så denne Offensive for os er sluttet. Vi har jo ikke været så hårdt med denne gang.

Jeg har sendt en hel del pakker til Trine, så nu kan I se, hvad I kan bruge af det. Når de ellers kommer alle, er der for en 400 - 500 M.  Ja mange har for 1000 og mere, men jeg vil ikke risikere mit liv uden for min tjæneste for at hente de ting. Guld kan også købes for dyrt.

Ja lille Mor, jeg har da skrevet, at Billederne af Eder var udmærket, men jeg tror ikke, I har fået alle Breve endnu. Nu mange kærlige Hilsner og på snarlig Gensyn Eders taknæmlige Peter.

Slottet "Chatillion" Hvorfra alle Guldsagerne stammer, og de gamle Penge, som jeg har sendt dig.  Juni 1918

Oprettet: 12-04-2011 15:46:57 | Rettet: 04-03-2012 21:49:04