Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

4. juli 1918, Pannes (lidt usikkert, om det er den rigtige)

< Forrige Næste >
Pannes (lidt usikkert, om det er den rigtige)
Fra
Uffe
Uffe
Til
Trine Mærsk
Trine Mærsk

Kære Søster Trine !

Har lige skrevet til din mand og så får Du også en hilsen. -Jeg vilde meget gærne på orlov engang, så man kunde få til­værelsen lidt opfrisket, men foreløbig kommer jeg nok ikke. Bare det dog gav fred, så man kunde komme hjem og prøve, hvad man dur til, det bliver lang og trang, alle de mange år går bort til ingen nytte, men man må jo være glad, at man er rask og sund. Mange har måttet lade livet i denne sommer. Hils venner og bekendte. Især en Hilsen til dig og dine Sviger­forældre og lille Anna

fra Uffe

 

An Frau T. G. Mærsk, 0. Obling pr. Roagger, Kreis Hadersleben, Schl. Holstein


Absender Res. Gad Inf.Rgt. 422 II Bataillon 5. Kompagnie

 

Oprettet: 12-04-2011 16:19:50 | Rettet: 04-03-2012 21:49:07