Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

4. juli 1918, Vauxcere

< Forrige Næste >
Vauxcere
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre !

Blot en lille Hilsen, før vi går til ro, alt er ved det gamle her, og vi har det godt. I dag sendte jeg en Pakke af med Tobak til dig, Far. Det er en meget god Tobak, men jeg har betalt 2,75 for hver Pakke. Så det er vel snart lige så dyrt som hjemme. Og så kan man snart ikke få fat på det her, men nu, man kender dem lidt. Vi får heller ingen leveret mer. Nu gir det kun ersatz, men som ikke er til at ryge. Har du Cigarer, Far ?  Penge skal du ingen sende endnu, da man ikke kan have alt for for mange hos sig. Og vor Avisforretning bringer jo lidt ind endnu. Ja ikke mere i Aften, da det er sent, mange kærlige Hilsner

Eders taknæmlige

Peter.

Har du et stykke Sæbe, Mor ?

Oprettet: 12-04-2011 16:12:29 | Rettet: 04-03-2012 21:49:07