Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

4. juli 1918, Vauxcere

< Forrige Næste >
Vauxcere
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

 Kære Forældre !

Tak for Pakken idag med Sæbe og Tvebakker, dem må du nok sende mere af, lille Mor. De er helt udmærket at have med i Lommen, er i min Taske på Cyklen, når man er undervejs. Du skriver, at det er sært, at Sukkeret ikke kommer an til Tante Maren. Ja har I ikke fået en lille Sæk med Würfelsukker i, som jeg har sendt af fra Saint du Nord ?  Det kunde vel være en 9 Pund, og jeg bad Trine om at give så meget til, at det blev 10, da Konow og jeg har taget lidt deraf, da vi havde slet ikke. Er det ikke ankommen, så er det gået tabt. Ellers er alt ved det gamle her, vi blir ikke længere mere her, en ny Offensiv er i opgang, og vi kommer med en 5-6 dage som sidste gang - mener vi. Men vær kun rolig, jeg har bedt vor Herre om at hjælpe mig, som hidindtil. Tak for, at jeg har sådan en eneståerde plads. Ingen spørger om mig, de ved alle, at jeg nok skal på egen Hånd klare det. Vi bliver 8 - 10 dage her endnu. Mange kærlig Hilsner Eders taknæmlige Peter

Jeg skal nok se at få lidt Kaffe til dig i denne Offensive igen, Mor.

Oprettet: 12-04-2011 16:21:21 | Rettet: 04-03-2012 21:49:08