Jernkorset.dk

Breve sendt fra øst- og vestfronten under 1. Verdenskrig

7. juli 1918, Vauxcere

< Forrige Næste >
Vauxcere
Fra
Peter Mærsk
Peter Mærsk
Til
Mor og far
Mor og far

Kære Forældre !

Tak for Eders Brev i dag. Jeg har ikke meget at fortælle om, men I vil jo gærne have en lille hilsen, så ved I, hvordan vi har det. Alt er ved det gamle, vi blir vistnok her et par dage endnu, men længe vil det ikke vare, før vi skal ind i det igen, men Vorherre er også der, og jeg beder ham om, at han vil bevare mig som hidindtil.

I Efterm. havde vi Theater - det er af vore egne Folk, men de spillede helt brilliant. Når I så det, kunde I slet ikke forstå, at det kunde indrettes her ved Fronten under de For­hold, vi lever. Og som det kan bringe en på højden, man får rigtig lyst til at leve op igen. Og når man så ser over alle Tilhørerne, hvor mange må og ligge ikke for altid næste Søn­dag. Ja man lever rigtig i nutiden og tænker ikke på den dag i morgen. Hver dag har nok i sin plage. Og man kan sige, det er godt. Ja det er alt i dag.

Mange kærlige Hilsner sender Eders taknæmlige

Peter.

Oprettet: 12-04-2011 16:25:48 | Rettet: 04-03-2012 21:49:08